top of page

Sound Journey / Klankreis

 

= VOLZET =
 

met Nestor Kornblum en Michele Averard

van the Association of Sound Therarpy

& Mieke en Stefan

zaterdag 16 december 2023


Een pure ervaring van helende klank en vibratie


Diepe ontspanning voor lichaam en geest


Een reis naar je innerlijke landschap

website SJ Nestor en Michele 2023.png
Anker 1

Praktisch

In december 2023 zijn Nestor Kornblum en Michele Averard in België. Ze geven dan de laatste module
van hun Internationale Sound Healer Opleiding aan hun Belgische studenten (zie: www.soundhealingopleiding.be)

Van deze gelegenheid maken we graag gebruik om je uit te nodigen voor een unieke sound journey
(klankreis), begeleid door deze pioniers op het gebied van klanktherapie en sound healing in Europa en wijzelf (inmiddels ook  20 jaar met de kracht van klank bezig).

 

  • Datum: zaterdag 16 december 2023 van 19.15u tot 20.45u (deuren: 19u00) Opgelet: eens de Sound Journey begint, kan je niet meer binnen; wees dus ajb op tijd) = VOLZET =

  • Locatie: Steinerschool Lier, Mallekotstraat 43, 2500 Lier

  • Voor wie: mannen en vrouwen van alle leeftijden (kinderen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat ze de hele sessie volledig stil kunnen zijn om de ervaring voor anderen niet te verstoren; lukt dit hen niet, gaan we je helaas verzoeken zonder terugbetaling de locatie te verlaten)

  • Begeleiding: Nestor Kornblum, Michele Averard, Mieke Polfliet en Stefan Beckers

  • Bijdrage: €30

  • Betalen: per overschrijving op rekeningnummer BE56 733 05564 50 88 (BIC KREDBEBB) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam, aantal personen + SJ december 2023'.

  • Meebrengen: ligmatje, kussen, deken. Draag best makkelijke kledij.

  • Inschrijven: via onderstaand formulier (opgelet: je inschrijving is pas geldig na betaling van de bijdrage!)

Betalings- en annulatievoorwaarden De bijdrage voor een activiteit dient op voorhand te worden overgeschreven, tenzij anders vermeld of afgesproken. Je betaling geldt als definitief bewijs van inschrijving. We vragen dit, om op het ogenblik zelf niet met geld bezig te moeten zijn. Uitzonderingen zijn na afspraak mogelijk. Een factuur krijgen voor je deelname is mogelijk. Onze bijdragen zijn vrijgesteld van BTW. We proberen de bijdragen voor onze activiteiten zo haalbaar mogelijk te houden, maar dienen ook rekening te houden met een economische realiteit. Mocht een bepaald bedrag voor jou te hoog zijn om in 1 keer te voldoen, dan staan wij altijd open voor een afbetalingsafspraak. Neem dus zonder schroom contact op: je vraag wordt vertrouwelijk behandeld. Annulatie: Bij annulatie tot 1 maand voor een activiteit krijg je jouw bijdrage 100% terugbetaald. Bij annulatie vanaf 1 maand tot 1 week voor de activiteit krijg je 50% terugbetaald. Bij annulatie vanaf 1 week voor de activiteit krijg je helaas niets terugbetaald. Deze minder sympathieke regel moeten wij instellen om gemaakte kosten en afspraken te kunnen dekken. Wij rekenen op je begrip hiervoor.

website SJ Nestor en Michele 2023.png

Inschrijvingsformulier

schrijft zich in voor de Sound Journey op 16 december met

Bedankt voor je inschrijving

Wat mag je verwachten?

Een sound journey is een diepgaande en pure ervaring van helende klank en vibratie. Terwijl je comfortabel op een matje ligt rond de instrumenten in het midden, nemen Nestor, Michele, Mieke en Stefan je mee op een helende reis. Ze zingen boventonen en bespelen akoestische instrumenten. Dat zijn voornamelijk inheemse, sacrale instrumenten uit verschillende culturen, die rijk zijn aan boventonen: gongs, klankschalen, drums, rainstick, ratels, didgeridoo, Native American fluit, oceandrum, monochord, kalimba,.. Ze bespelen deze instrumenten rond en over de mensen die neerliggen, waardoor je als deelnemer de specifieke trilling van elk instrument aan den lijve kan ervaren. Tijdens de sound journey kan je je mentale / analytische brein ontstijgen. Je geest is dan vrij om te reizen (vandaar de naam 'klankreis'). Door de klanken veranderen je hersengolven: bèta-golven, kenmerkend voor een wakkere, actieve toestand, gaan over in alfa- en thèta-golven, ideaal voor diepe ontspanning en meditatie. Nestor en Michele zijn de oprichters van Harmonic Sounds & The International Association of Sound Therapy met thuisbasis in Alicante, Spanje. Beiden zijn internationaal gerenommeerde klanktherapeuten en lesgevers. Al meer dan 25 jaar geven ze workshops, opleidingen, concerten en sound journeys over de hele wereld. Voor de activiteiten van Nestor en Michele in België bieden Stefan en Mieke (Thuis in Jezelf) praktische ondersteuning.

bottom of page