top of page

Indidvidueel Consult

stroming - duiding - groei

door de bomen het bos weer zien

Zie je door de bomen het bos niet meer?
Je vindt geen rust of iets komt steeds weer op je pad?

Wil je meer stroming in je leven?
Maar je blokkeert op (oude) emoties?

Wil je als therapeut zelf en in vertrouwen een behandeling?

Dan kan een consult je wellicht verder helpen.

bomen bos
Anker 1

Praktisch

Elk consult is een nieuwe ontdekking, net zoals elke persoon uniek is.
Elk moment draait om jouw persoonlijke behoeften, zelfs de onbewuste. Ik voel in wat je op dat ogenblik nodig hebt, wat vaak heel anders kan zijn dan wat je zelf denkt.

In het overweldigende geheel zien we soms de details niet meer.
Vanuit die diepgaande afstemming kijk ik naar de stroming die er in jouw leven mag komen.

Een consult kan variëren van een channeling-coaching tot een energetische behandeling. Welke vorm het ook aanneemt, het nodigt je altijd uit om de inzichten te omarmen en aan je persoonlijke groei te werken. Zo evolueer je tot de beste versie van jezelf.

 

Ik begeleid je om patronen in jezelf te herkennen en te benoemen, zodat je ze kunt verwerken en meer in je kracht komt te staan. .Een consult vervangt geen medische behandeling of reguliere therapie, maar kan een waardevolle aanvulling zijn.

Na je afspraak is het bij een behandeling essentieel om tijd te nemen om wat in beweging is gezet te integreren. Neem rust, ga de natuur in en vermijd zware emotionele, fysieke of mentale inspanningen. Houd er rekening mee dat een consult nog nawerkt. Vergelijkbaar met homeopathie, kan het soms leiden tot een kortstondige 'dip', gevolgd door een her
stel van kracht en stroming. Let hierop bij het plannen van je agenda.

 • Locatie: Thuis in Jezelf, J.E. Claeslaan 1, 2560 Nijlen.   

  • Kan je niet reizen of voelt online consultatie veiliger aan? Dat is ook mogelijk via Skype, WhatsApp, Zoom, enz.

 • Voor wie: Voor iedereen, jong en oud, man of vrouw.

 • Begeleiding: Stefan Beckers.
 • Bijdrage: €65.

 • Duur: Ongeveer 1 uur.

 • Afspraaktijd: Weekdagen van 10u tot 20u. Vergeet niet om het afgesproken tijdstip te respecteren en ons minstens 24 uur van tevoren te informeren als het consult niet kan plaatsvinden. Bij late annulering vragen we een compensatievergoeding van €35.
 • Boek een consult: info@thuisinjezelf.be - 03 366 46 16

Mijn Ethische Code
 

 • Vertrouwelijkheid: Jouw persoonlijke informatie en gesprekken tijdens een consult blijven altijd vertrouwelijk. Ik deel niets met anderen, tenzij in intervisie of supervisie waar dezelfde regels gelden.

 • Authenticiteit: Tijdens een consult deel ik oprechte beelden, woorden en gevoelens. Hou er rekening mee dat deze binnen mijn eigen interpretatie en referentiekader vallen.

 • Moraliteit: Ik behoud het recht om consulten te weigeren als ze ingaan tegen mijn persoonlijke geweten en moraliteit als individu.
 • Verantwoordelijkheid: Jij blijft verantwoordelijk voor jouw acties en gedrag. Ik neem geen verantwoordelijkheden van je over.

 • Ondersteuning, geen diagnose: Een consult heeft geen medisch doel. Als je ernstige gezondheidszorgen hebt, raadpleeg dan een medisch gekwalificeerd persoon. Ik kan ondersteuning bieden naast reguliere hulp.

 • Geen financieel of juridisch advies: Voor financieel of juridisch advies, raadpleeg professionals. Ik kan wel inzicht geven in de lessen die situaties met zich meebrengen.
 • Geen huwelijks- of relatiebureau: Ik kan de energie en lessen van mensen in je leven zien, maar de keuze voor relaties ligt bij jou.

 • Geen toekomstvoorspellingen: Een consult wijst op kansen, mogelijkheden en valkuilen, maar de toekomst creëer je zelf.


Mijn Toewijding

Door een consult bij mij te nemen, begrijp je dat ik respecteer wie je bent en wat je nodig hebt. Ik werk binnen deze ethische code en verwelkom jou als autonoom individu dat aan zichzelf wil werken.
Wees kritisch in je keuzes, ongeacht waar je een consult neemt. Blijf bewust en laat niemand je zaken aanpraten.

Met warme groeten,

Stefan

Mijn expertise en specialisatie

Mijn werkwijzen vinden hun oorsprong in mijn aangeboren energetische gevoeligheid en zijn gevoed door een verscheidenheid aan factoren: mijn genoten opleidingen, officiële inwijdingen, 20 jaar hands-on ervaring en vooral mijn persoonlijke reis met deze waardevolle methoden. Ik heb me vooral toegespitst op: Aura-chakra healing: het herstellen van energetische balans. Verwijderen van belastende energieën en het brengen van rust. Aardingstechnieken voor innerlijke stabiliteit. Ontdekken en transformeren van emotionele blokkades en mentale patronen. Doorbreken van familiepatronen en karmische bindingen. Cuttings en het verbreken van negatieve invloeden. Harmoniseren en rust brengen in je systeem. Kortom, ik breng onderliggende oorzaken aan het licht die je stroming belemmeren en help je terug in je eigen flow te komen.

bottom of page