top of page

sound healing sessie / individuele klankrelaxatie

Heb je last van stress, blokkades of opgehoopte spanning in je lichaam of geest?

Zoek je een originele manier om je te ontspannen en weer bij jezelf te komen?

Wil je belastende energie ontladen en je batterijen weer opladen met positieve energie?

... dan kan een individuele sound healing sessie jou hierbij ondersteunen.

sound journey
Anker 1

Praktisch

Laat je meevoeren door een betoverende klankreis, speciaal afgestemd op jouw unieke energetische systeem en behoeftes. Deze sessie dompelt je onder in een klankbad van krachtige vibraties die elke vezel van je wezen doen resoneren – van je fysieke lichaam tot je subtiele aura.
 

De specifieke keuze van de instrumenten, de opeenvolging van de klanken en de begeleidende intuïtieve zang worden bepaald door wat er op dat ogenblik voor jou nodig is om tot rust te komen, spanningen los te laten of positieve stroming te brengen in je lichaam en geest.
 

Kies je voor een klankrelaxatie, dan kan dat voor jou alleen of samen met een andere persoon. Dit verkwikkende 'klankbad' brengt totale ontspanning. Je bent omhuld door helende klanken die innerlijke harmonie en rust herstellen.

Een soundhealingsessie is specifiek afgestemd op jouw energetische systeem. Ik kies nauwgezet klanken en instrumenten die:
- vastgelopen energie weer in beweging brengen.
- emoties zachtjes verzachten.
- harmonie herstellen.
Het is een helende reis
naar balans en welzijn..

Na de soundhealingsessie deel ik graag mijn observaties en inzichten die tijdens de sessie naar boven zijn gekomen.

  • Locatie: Thuis in Jezelf, J.E. Claeslaan 1, 2560 Nijlen.

  • Voor wie: voor iedereen, jong en oud, man of vrouw.

  • Begeleiding: Mieke Polfliet

  • Bijdrage: € 75 - je kan ook een duo-klankrelaxatie boeken (bv. met je partner, kind of vriend(in)); deze kost € 95 (cadeaubon mogelijk!).

  • Duur: 1,5 uur - Vergeet niet om het afgesproken tijdstip te respecteren en ons minstens 24 uur van tevoren te informeren als de afspraak niet kan plaatsvinden. Bij late annulering vragen we een compensatievergoeding van €35 voor de geïnvesteerde tijd in klaarzetten van de kamer en agenda vrijhouden.

  • Moment van afspraak: weekdagen tussen 11.00u en 21.00u.
  • Boekingen: telefonisch op +32(0)3 366 46 16 of per mail.

Wat mag je verwachten?

Stap binnen in een wereld van klank en trilling, waar jouw unieke reis begint... Bij aankomst verwelkom ik je in een sfeervolle ruimte. Schoenen uit, en maak het je comfortabel op de zachte matras die het centrum vormt. We starten met een korte meditatie en ademhalingsoefening om volledig in het moment te zijn. Ik stem me af op jouw energetische behoeften, voel wat er speelt en wat je nodig hebt. Dan nodig ik je uit om in stilte een intentie te vormen die de klankreis begeleidt. Het draait allemaal om ontspannen en je openstellen voor de klanken die volgen. De klankreis begint, een betoverende onderdompeling in geluid en vibratie. Terwijl je rustig op je mat ligt met gesloten ogen, omringen diverse instrumenten je. Klankschalen, fluiten, drums, belletjes, stem en meer creëren een symfonie van trillingen. Ze worden zorgvuldig bespeeld rondom en over jou heen, zodat je de fysieke vibraties intenser kunt voelen. Het geluid houdt een subtiele en constante aanwezigheid, waardoor je de grenzen van je fysieke lichaam overstijgt. Terwijl je geest reist, ontstaat een soundjourney waarbij vrije klanken de analytische geest omzeilen en ruimte geven aan je intuïtie. Misschien vind je niet elke klank meteen mooi, maar dat is oké. Elke klank waar je weerstand tegen voelt, wijst vaak op een blokkade die wordt aangeraakt en verwerkt op fysiek, emotioneel, of spiritueel vlak. Zelfs als je in slaap valt – en dat kan gebeuren – blijft de klank zijn werk doen, doordringend in je fysieke en etherische lichamen en je onderbewuste. Na een diepgaande klankreis ronden we af met een grondingsoefening en een verfrissend glaasje water. Als je dat wilt, kun je na de sessie je ervaringen delen. Bij een Sound healing deel ik ook wat ik heb waargenomen, zodat je kan aftoetsen aan wat jij hebt beleefd. Dompel jezelf onder in deze unieke klankervaring en ontdek de harmonie en rust die in jou schuilt.

bottom of page