top of page

World Wide Water Ceremony
 ceremoniële cirkel voor het Water

maandag 13 mei 2024

een inspirerende middag

met meditatie, klank, muziek en ritueel
om verbinding te maken met de krachtige energie van Water, bron van Leven
en zo weer thuis te komen in je eigen essentie

Seashell_edited.jpg

Praktisch

Laat je onderdompelen in een inspirerend bad van verbinding, bezieling en stroming...

Water is de essentie van het leven: het vruchtwater waarin menselijk leven begint, de bron van groei voor alles op aarde. Het verbindt ons met de uitgestrekte oceanen en de meanderende rivieren, met mysterieuze meren en bronnen, en staat symbool voor de vruchtbare schoot van Moeder Aarde. Water heeft ook een zuiverende kracht, zowel fysiek als emotioneel.
 

Je zou bijna kunnen zeggen dat in het water-element onze 'oorsprongscodes' opgeslagen liggen. Het is een bijzonder krachtige energiebron waarop we kunnen intunen.


Op 13 mei vinden er wereldwijd ceremonies en evenementen plaats ter ere van water en oceanen. Onze ceremoniële cirkel sluit zich aan bij dit grotere geheel.  Meer info hierover: klik hier

  • maandag 13 mei 2024 van 13.00u tot 17.00u

  • Locatie: "Wilgenroosje", Schegel 46, 2240 Zandhoven

  • Voor wie: voor iedereen (maximum 15 deelnemers)

  • Begeleiding: Mieke Polfliet

  • Bijdrage: €55 inclusief koffie, thee en versnaperingen

  • Betalen: per overschrijving op rekeningnummer BE56 733 05564 50 88 (BIC KREDBEBB) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + 'Waterceremony'. Na betaling is je plekje gereserveerd.

  • Inschrijven: via onderstaand formulier

  • Meebrengen: als je een eigen water-instrument hebt zoals een oceandrum of een rainstick, breng die dan zeker mee! . Je draagt best makkelijke kledij.

Betalings- en annulatievoorwaarden De bijdrage voor een activiteit dient op voorhand te worden overgeschreven, tenzij anders vermeld of afgesproken. Je betaling geldt als definitief bewijs van inschrijving. We vragen dit, om op het ogenblik zelf niet met geld bezig te moeten zijn. Uitzonderingen zijn na afspraak mogelijk. Een factuur krijgen voor je deelname is mogelijk. Onze bijdragen zijn vrijgesteld van BTW. We proberen de bijdragen voor onze activiteiten zo haalbaar mogelijk te houden, maar dienen ook rekening te houden met een economische realiteit. Mocht een bepaald bedrag voor jou te hoog zijn om in 1 keer te voldoen, dan staan wij altijd open voor een afbetalingsafspraak. Neem dus zonder schroom contact op: je vraag wordt vertrouwelijk behandeld. Annulatie: Bij annulatie tot 1 maand voor een activiteit krijg je jouw bijdrage 100% terugbetaald. Bij annulatie vanaf 1 maand tot 2 weken voor de activiteit krijg je 50% terugbetaald. Bij annulatie vanaf 2 weken voor de activiteit krijg je helaas niets terugbetaald. Deze regel moeten wij instellen om gemaakte kosten en afspraken te kunnen dekken. Wij rekenen op je begrip hiervoor.

Seashell_edited.jpg

Inschrijvingsformulier

schrijft zich in voor de World Water Ceremony van

Bedankt voor je inschrijving

Wat mag je verwachten?

We komen bij elkaar in de warme bedding van onze ceremoniële cirkel en verkennen samen de levende ziel van het element Water. Na een eerste deelrondje stemmen we ons af op de wateren van de wereld: oceanen en rivieren, bronnen en watervallen. Via innerlijke reizen, meditatie, helende klank en muziek maken we contact met de oeroude wijsheid van walvissen, dolfijnen en andere diepzeewezens en luisteren we naar de boodschappen die zij ons brengen. In de connectie met de wateren van de wereld maken we ook connectie met onze eigen essentie: de 'Water Spirit' die door ons heen stroomt en alle leven bezielt. We ronden de namiddag af met een mooie dankceremonie voor (en bij) het water en delen onze ervaringen in de cirkel.

bottom of page