top of page

Reeks Stembevrijding

voor mannen & vrouwen

Start nieuwe reeks 13 februari 2024

Bevrijd je stem, kom thuis in jezelf

Ontdek je eigen, authentieke stem
Bevrijd jezelf van beperkende

blokkades en overtuigingen

Spreek je waarheid
Sing your heart out!

singin robin
Anker 1

Praktisch

In deze reeks gaan we stap voor stap op ontdekking naar je authentieke stem. Je leert hoe je je gevoelige systeem kunt zuiveren en helen door middel van je eigen stem en klank. Door blokkades op je stem te doorleven, krijg je meer ruimte voor wie je werkelijk bent en wordt je authentieke stem steeds meer je eigen instrument voor heling.

En niet alleen dat: je leert ook weer plezier te beleven aan je stem! Het plezier van samen te klinken, te zingen en te doorleven, in de veilige bedding van een groep mensen die hetzelfde verlangen koesteren.
 

In deze reeks exploreren we :

 • de connectie tussen stem en lichaam: gronding - activatie - 'embodiment'

 • ademhaling en steun

 • je natuurlijke stembereik en wat dit jou kan vertellen

 • expressie via klinkers en 'intoning' – je stem openen via klank zonder woorden

 • hoe je emotionele blokkades en negatieve patronen kan herkennen en loslaten

 • klank en intentie: hoe je je klank bewust kan toepassen om jezelf te helen

 • de klank / kracht van je naam

 • de kracht van affirmaties

 • klankmeditaties voor ontspanning en balans - Nada Yoga (klankyoga)

 • het plezier van samen zingen: mantra's, liederen en chants uit alle windstreken

 • Data: Reeks van 6 dinsdagavonden, telkens van 19.30u tot 21.30u:   

  • 13/02, 20/02, 27/02, 05/03, 19/03 en 26/03/2024

  • we werken met kleine groepen en de reeksen lopen snel vol, wees er dus tijdig bij!

 • Locatie: Steinerschool Lier, Mallekotstraat 43, 2500 Lier

 • Voor wie: iedereen die graag de natuurlijke schoonheid van de eigen authentieke stem wil ontsluieren
 • Begeleiding: Mieke Polfliet

 • Bijdrage: €185 voor de reeks (Je engageert je voor de hele reeks en het hele bedrag. Er kan niet per keer betaald worden. Als je een avond mist, kan je die niet in een andere reeks inhalen omwille van de groepsdynamiek.)

 • Betalen: per overschrijving op rekeningnummer BE56 733 05564 50 88 (BIC KREDBEBB) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + 'stembevrijding feb-mrt 2024'.

 • Meebrengen: warme sokken of pantoffels, een flesje water, eventueel een matje en zitkussen (er zijn wel stoelen in de zaal). Draag makkelijke kledij.

 • Inschrijven: via onderstaand formulier (opgelet: je inschrijving is pas geldig na betaling van de bijdrage!)

Betalings- en annulatievoorwaarden De bijdrage voor een activiteit dient op voorhand te worden overgeschreven, tenzij anders vermeld of afgesproken. Je betaling geldt als definitief bewijs van inschrijving. We vragen dit, om op het ogenblik zelf niet met geld bezig te moeten zijn. Uitzonderingen zijn na afspraak mogelijk. Een factuur krijgen voor je deelname is mogelijk. Onze bijdragen zijn vrijgesteld van BTW. We proberen de bijdragen voor onze activiteiten zo haalbaar mogelijk te houden, maar dienen ook rekening te houden met een economische realiteit. Mocht een bepaald bedrag voor jou te hoog zijn om in 1 keer te voldoen, dan staan wij altijd open voor een afbetalingsafspraak. Neem dus zonder schroom contact op: je vraag wordt vertrouwelijk behandeld. Annulatie: Bij annulatie tot 1 maand voor een activiteit krijg je jouw bijdrage 100% terugbetaald. Bij annulatie vanaf 1 maand tot 1 week voor de activiteit krijg je 50% terugbetaald. Bij annulatie vanaf 1 week voor de activiteit krijg je helaas niets terugbetaald. Deze minder sympathieke regel moeten wij instellen om gemaakte kosten en afspraken te kunnen dekken. Wij rekenen op je begrip hiervoor.

singin robin 1.jpg

Inschrijvingsformulier

schrijft zich in voor de reeks Stembevrjing die start op

Bedankt voor je inschrijving

Wat mag je verwachten?

Je stem is de uitdrukking van wie je in wezen bent. In je stem liggen je diepste verlangens, herinneringen, overtuigingen en ervaringen opgeslagen. Het is jouw unieke instrument om met de buitenwereld te communiceren, je behoeften en verlangens kenbaar te maken. Kortom, met je stem kan je je Waarheid spreken. Je stem bevrijden betekent dat je blokkades die je in de loop der jaren op je stem hebt vastgezet, uit de weg ruimt. Ervaringen uit het verleden, soms van heel lang geleden, hebben er mogelijk toe geleid dat je jezelf de mond snoert. Om graag gezien te worden – of misschien zelfs om te overleven – heb je je stem aangepast tot iets 'aanvaardbaars'. Je hebt geleerd om je vooral in te houden. En zo is je stem iets geworden dat losstaat van jezelf, van je lichaam, van je hele wezen. Je staat jezelf niet meer toe om écht te spreken – laat staan om te zingen! Want dan stel je je kwetsbaar op, en dat is nou net wat je niet meer wil: gekwetst worden. Tijd voor verandering! Om in je kracht te staan, is het belangrijk dat je je eigen stem weer gaat ontdekken en omarmen. Ja, je kunt het en ja, het mag! Het is tijd. Het is het mooiste geschenk dat je aan jezelf kunt geven. Bevrijd van alle blokkades en oordelen, is je stem een sleutel tot liefde voor jezelf.

bottom of page