top of page

Zangcirkel


 Ongedwongen samen zingen
vanuit verbinding en plezier

maandag 23 september 2024

I don't sing because I'm happy,
I'm happy because I sing'
- William James

women autumn

Praktisch

Een zangcirkel is precies wat het woord zegt: bijeenkomen in een cirkel en samen zingen, gewoon voor het plezier. Dat is zowat het leukste wat er is. Wanneer mensen samen zingen, gaan de harten kloppen op dezelfde hartslag. Er ontstaat vanzelf verbinding in een gezamenlijk veld van klank en trilling. Zingen doet je landen in je lichaam en in je gevoel. Je gaat automatisch dieper ademen, waardoor je meer ontspant en van je hoofd naar je hart kunt zakken.

Welkom in de cirkel bij Wilgenroosje in Zandhoven! We zingen eenvoudige liederen uit alle windstreken. Vrolijke liederen, actieve liederen met dans en beweging, mantra's en rustige ontspannende songs.  
Geen zangervaring nodig, iedereen is welkom!
Dit is geen zangles of stemcoaching en er is geen performance.  Je hoeft alleen jezelf (en je stem) mee te brengen, en veel goesting om samen te zingen.

 

  • maandag 23 september 2024 van 19.30u tot ca. 21u. (Inloop vanaf 19.15u)

  • Locatie: "Wilgenroosje", Schegel 46, 2240 Zandhoven

  • Voor wie: voor iedereen, mannen en vrouwen. Geen zangervaring nodig!

  • Begeleiding: Mieke Polfliet

  • Bijdrage: €20

  • Betalen: per overschrijving op rekeningnummer BE56 733 05564 50 88 (BIC KREDBEBB) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + Zangcirkel.23sept Na betaling is je plekje gereserveerd.

  • Inschrijven: via onderstaand formulier

  • Meebrengen:  flesje water, pantoffels (de ruimte is schoenenvrij). Draag makkelijke kledij.

Betalings- en annulatievoorwaarden De bijdrage voor een activiteit dient op voorhand te worden overgeschreven, tenzij anders vermeld of afgesproken. Je betaling geldt als definitief bewijs van inschrijving. We vragen dit, om op het ogenblik zelf niet met geld bezig te moeten zijn. Uitzonderingen zijn na afspraak mogelijk. Een factuur krijgen voor je deelname is mogelijk. Onze bijdragen zijn vrijgesteld van BTW. We proberen de bijdragen voor onze activiteiten zo haalbaar mogelijk te houden, maar dienen ook rekening te houden met een economische realiteit. Mocht een bepaald bedrag voor jou te hoog zijn om in 1 keer te voldoen, dan staan wij altijd open voor een afbetalingsafspraak. Neem dus zonder schroom contact op: je vraag wordt vertrouwelijk behandeld. Annulatie: Bij annulatie tot 1 maand voor een activiteit krijg je jouw bijdrage 100% terugbetaald. Bij annulatie vanaf 1 maand tot 2 weken voor de activiteit krijg je 50% terugbetaald. Bij annulatie vanaf 2 weken voor de activiteit krijg je helaas niets terugbetaald. Deze regel moeten wij instellen om gemaakte kosten en afspraken te kunnen dekken. Wij rekenen op je begrip hiervoor.

Seashell_edited.jpg

Inschrijvingsformulier

schrijft zich in voor de Zangcirkel van

Bedankt voor je inschrijving

Wat mag je verwachten?

Zingen doet deugd! Als je zingt, ga je vanzelf dieper ademen. Je voelt je lekker in je vel en je kunt klank geven aan wat je vanbinnen voelt. Samenzingen met anderen is nog veel plezanter! Als je een tijdlang samenzingt, gaan de harten samen kloppen. Je maakt verbinding met de groep en verweeft jouw stem met die van de anderen. Zo ontstaat er één groot, kleurrijk klanktapijt. We beginnen de zangcirkel met eenvoudige opwarmingsoefeningen en zingen daarna liederen uit alle windstreken: snelle en trage melodieën, vrolijke en melancholische. mantra's en chants, volksliedjes en canons. Tijdens het zingen verrijken we onze klankbeleving door gebruik te maken van oorspronkelijke akoestische instrumenten (shruti box, trom, ...). We sluiten telkens ook weer af met een passende oefening.

bottom of page